Rich and moist sponge cake with notes of cocoa in cream and sour cream. Fresh and summer berry filling in each layer and delicate creamy vanilla cream.
Vanilla-strawberry-banana in caramel and raspberry-banana in caramel
Delicate chiffon biscuit génoise with a subtle vanilla aroma. A layer of raspberries or strawberries, stewed with sugar. A layer of banana caramel on cream with a pinch of pink Himalayan salt.
Dark chocolate-cherry-chili
Moist black and juicy biscuit with a deep chocolate flavor and a light coffee note. In an interlayer, whole stewed cherries with a rich berry sweet and sour taste and a pinch of chili. Enveloping creamy vanilla cream.
Double chocolate-whipped caramel-salted peanuts
Rich black biscuits, bright as airy bitter chocolate, delicate ganache based on cream and belgian chocolate, whipped cream caramel and crunchy salted nuts in a layer.
Orange-passion fruit-pine nut
Sweet orange juice in an airy biscuit, sour and bright taste of passionfruit that brings cheekbones down for a second, aromatic zest and warm oiliness of pine nuts in the layer. Tropically Siberian balance of taste.
Carrot-cashew-pear
Moist carrot biscuits envelop with a warm bouquet of spices, crunchy cashews set off the aromas with their delicate sweetness, a pear stewed in hot freshly boiled caramel gives the cake juiciness. Cream based on sour cream, honey and cheese completes the composition.
IE Bulgakova Alexandra Vyacheslavovna
MSRN 319554300074092
ITN 550413793893.
After clicking on the "Buy" button, do not forget to register on the site or enter your profile.
After the purchase, the purchased materials will be available in the section Personal Account.
Textile decor from waffle and sugar paper
Wafer paper is airiness, lightness and the texture of the design. Waffle decor will add modern dynamics to your cakes.
Sugar paper offers all the benefits using edible printing in cakes. Let print become an art object.
After clicking on the "Buy" button, do not forget to register on the site or enter your profile.
After the purchase, the purchased materials will be available in the section Personal Account.
Онлайн курс "Текстуры"
4 торта, 25 различных текстур, 6 материалов: вафельная бумага, ганаш, шоколад, мастика, гибкий текстиль, японский бисквит.
Бонус: конструкция с парящим ярусом своими руками.
Для кондитера-новичка, который продает только знакомым и родственникам
Начнете системно зарабатывать, стремительно дойдете до уровня профессионала без стресса
Для профессионала, который устал от однотипных заказов, хочет развития и лояльных клиентов
Найдете своих идеальных клиентов, разовьете авторский стиль и станете меньше работать
Для кондитера, который уперся в стеклянный потолок в доходах
Масштабируетесь, увеличите доход, поймете как организовать команду и открыть студию
Впервые пошаговая инструкция для стремительного развития и роста собрана в подробный курс. Онлайн курс не повторяет живые мастер-классы.
Lesson content
Введение Основы моего авторского подхода Список материалов и иструментов
Маркетинг для кондитера Ниша и упаковка Фотография и визуал для кондитера Ценообразование и “Синдром самозванца” Офлайн и онлайн продвижение Алгоритм работы с клиентами Идея торта и концепция праздника
Инженерия и надежность торта Тайминг и оптимизация процессов Таблица расчета пропорций и веса торта Сборка торта и внутреннее построение Пересчёт бисквитов, начинок и кремов Конструкция торта. Типы, элементы и физ.нагрузка Транспортировка торта
Дизайн торта Пропорциональное построение тортов Шаг и диаметры ярусов Композиционные решения Колористика Бонусный урок
Дополнительные задания для реализации «маленьких шагов»
Создание стильных эскизов на компьютере, чтобы легко согласовывать дизайн с заказчиком и повысить ценность. Расчет веса и габаритов любых ярусов сложных форм.
After clicking on the "Buy" button, do not forget to register on the site or enter your profile.
After the purchase, the purchased materials will be available in the section Personal Account.
At the webinar, you will learn:
How to create a design from scratch at the request of a client without copies
Where to look for cake ideas
How to calculate the overall dimensions of a cake of any weight
How to understand the visual image of the selected dimensions
What compositional types of cake construction exist
What modeling programs are needed
How to model cylindrical, cubic, hexagonal tiers
How to texture surfaces
How to present a cake to a client
Also, you will get
Useful correspondence table weight and dimensions of the cake
After clicking on the "Buy" button, do not forget to register on the site or enter your profile.
After the purchase, the purchased materials will be available in the section Personal Account.